Automate your Marketing
with Womplify




 
Ee's visual conversation

By: norfhatiah sariaat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 27-Jun-2008 19:55 Email | Share | | Bookmark
Perpindahan aktiviti blog bergambar

hmm... rasa sedih pulak nak kata last post. Tapi untuk memastikan kerja aku lebih bersistem, aktiviti net aku akan berpusat di;

http://www.fhatiahsariaat.com

Segala bebelan bergambar dan tak bergambar akan letak di situ. Aktiviti bisnes akan ditransfer ke http://www.pixiegraphy.com. Yang ni masih dalam proses pembangunan. Akan diupdate disini bile dah setel.

portfolio pictures pulak akan diupload ke akaun Flickr. Alang-alang dah buat akaun berbayar baik gunakan dengan sebaiknya.

so jumpa di

http://www.fhatiahsariaat.com


Sunday, 22-Jun-2008 15:47 Email | Share | | Bookmark
Aju's engagement

 
Fuhh... tadi pi Seremban pi hantar gamba kawan aku ni. Aju ni old fren masa skool kat SEMESTI. Masa Aju bertunang ade majlis merisik kat umah aku kat Teluk Intan so aku hantar photog lain utk snap gamba Aju. Tapi editing totap den yang buat la. Thanks a lot Aju sebab memahami... huhu.

So ni sket gamba yg aku edit.
















Tuesday, 10-Jun-2008 06:30 Email | Share | | Bookmark
My engagement!!... simple ajaaa... :p

Quote:

akhirnya.... sudah jadi tunangan orang. Alhamdulillah... pasni kisah nak jadi isteri orang lak... . Ok gini ceritanya, Sabtu lepas wat majlis bertunang kat umah aku. Aku bertunang ngan Bal la... sape lagi. Mak bising sebab aku dok gelak2. Mak soh senyum jek.. jgn la gelak sampai nampak gigi... wahahha.

Tak bleh aaa... aku rase klaka sket sbb biase aku pi amik gamba orang bertunang... pastu ni orang plak amik gamba aku. Ade dua dslr digunekan hari tu. Salah satunye side aku la, kakak and abg tuka2 snap. Sian derang, tak biase gune kamera aku berat lak tu. Satu lagi dari side Bal, Tomok aka Fitri yg amik. Tapi yang bestnye dua2 kamera tu aku nyer... .

Hmm... walaupun aku yg bertunang... tapi banyak idea2 adelah dari kakak2 and abang2. Bukan aku malas pk (alasan la ni ) tapi everybody is very excited. What makes my family happy will make happy. Sangat berterima kasih kat derang sebab sponsor banyak bende and luangkan jugak masa untuk balik walaupun masing2 sibuk. Sorang je kakak tak balik sebab abang ipa ade hal yg tak dapat dielakkan.

Tak leh nak bebel bnyk lagi.. ngh bnyk keje. Sile la tgk beberape gamba yg sempat aku auta...






Ni derang kat masjid rasenye...


Dah sampai umah aku...


yang hemsem tu bakal bapak mentua aku... . yang pakai kopiah dueorang tu abang2 aku... yg sorang lagi wakil cakap famili Bal, abang sepupu


hehehe... sarung dahhh. Time ni ade sore mak aku.... senyum tutup mulutt... (sorry mak... yang asli mmg suke sengih camni... hihi)


baby Dania musykil... ni betul ke makcik aku ni...




Eececece.... Alya tumpang malu2 jap..


Siape pun kami di mata orang lain, tapi kat kampung, kami semua jadik Kampung Kid... errr walaupun umur masing2 tak budak lagi... (tu yang buat 'peace' kat tepi gamba tu kakak ipar sulung... haha)


Sudah berpunya yaa..... Pesan famili aku... hehee



Saturday, 31-May-2008 12:17 Email | Share | | Bookmark
snap snap sendiri

 
Quote:
sorry la yeh... aku nak hire model utk test2 tak mampu... so mempergunekan diri sendiri la kalau nak eksperimen. Harap takde yang buhsan..






Saturday, 31-May-2008 02:41 Email | Share | | Bookmark
Telur kampung... taken with phone camera (K800i)

 
 
Quote:

Ni kakak aku la.... cabar aku amik gamba telur ayam masa kat kampung. Kalau nak jadik fotografer mesti kene creative gune ape alat yg available.... katenye sambil menjeling tepon aku... . So ni la hasilnye... Enjoy!

p/s:: Ni goreng pun sodap nih.










[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net